Miben jeleskedik egy ADRIENNE FELLER PROFESSZIONÁLIS SZÉPSÉGTERAPEUTA?

2019. május 31. 14:00 - Feller Adrienne

Régóta megfogalmazódott már bennem, hogy a szépség a bennünk megteremtődött harmónia külső tükröződése. A teljes Adrienne Feller metódust ebből a kiindulási pontból építettem fel. Az Adrienne Feller szépségakadémia képzésein a hallgatók olyan elméleti és gyakorlati ismereteket sajátítanak el, melyek alkalmazásával egyénre szabottan képesek a vendégeik bőrét szépíteni, és a harmonikus működés irányába mozdítani.

_kezeles_palcaval.png

 A szépség a fizikai egészség és a lelki egyensúly megnyilvánulása. Éppen ezért az ADRIENNE FELLER szépségmetódus éppúgy kiemelt figyelmet fordít a bőrápolásban alkalmazott természetes anyagokra, mint a szalonkezelés során alkalmazott technikákra, melyek segítségével az egyensúlyi állapot megteremthető.

 Az Adrienne Feller szépségterapeuták képzése során nagy hangsúlyt fektetünk mind az elméleti szakmai továbbképzésre, mind pedig a gyakorlati képzésre. Tanfolyamainkon a kezelések minél precízebb elsajátításának koordinálásán felül egy olyan komplex szemléletmód átadását is biztosítjuk, melynek köszönhetően hallgatóink a bőr kezelésében holisztikus nézőpontokat is figyelembe vesznek.

 Az ADRIENNE FELLER PROFESSZIONÁLIS SZÉPSÉGTERAPEUTÁK kiváló szakemberek, akik olyan kezelési technikákat ismernek és alkalmaznak, melyekkel a legkitűnőbb egyénre szabott kezelést nyújtják. Egy ADRIENNE FELLER kezelésben egyszerre szépül meg a bőröd és szabadul fel a lelked. Egyszerre éled meg a végtelen nyugalmat és az energiák felszabadulását.

copy_of_sajtoanyag.png

Bármelyik Adrienne Feller kezelést is válaszd, az alkalmazott technikák és hatóanyagok nem csak a bőr szépülését garantálják, de azt is, hogy lélekben megújulva, új inspirációkkal gazdagodsz. Különleges élmény megtapasztalni a finom érintés, az organikus, tiszta hatóanyagok, a léleksimító illatok egymásba olvadását. Az Adrienne Feller professzionális szépségterapeutáknál elérhető kezeléseket jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik valami egészen különlegesre vágynak egy kozmetikai kezelés során.

Feller Adrienne

 

komment

Hogyan válassz kozmetikust?

2019. május 24. 15:42 - Feller Adrienne

Életem egyik kiváltságának tartom, hogy nagyon korán megtaláltam azt a munkát, amit szenvedéllyel, inspirációval tudtam végezni, amiben ki tudtam teljesedni és ami naponta adott újabb és újabb lehetőséget arra, hogy emberekkel találkozzak, megismerkedjek és valójában fel sem tűnt, hogy én közben dolgozom, mert öröm volt minden pillanat, minden együttlét.  

Alma materem nem csak kiváló tudást, de szakmai alázatot, ezáltal kiváló alapot adott. Szigorú rendje mindenre kiterjedt. Emlékszem, amikor azt mondta a tanárunk, hogy a szép kozmetika egyik legfontosabb pontja a mosdó. refencia_szalon.jpgAnnak mindig tisztának és kellemesnek kell lennie, mert a vendég ott fogja megszavazni, vagy elvenni tőlünk a bizalmat. Megjelenésünk minden nap ellenőrizve volt, a szakmai tudásunkról hetente adtunk számot. Az oktatás mindenre kiterjedt. Szigorú volt, így sejtenként épített fel. Emlékszem, hogy bontottam szárnyat szinte napról napra, ahogy egyik másik kihívásnak megfelelve haladtam előre.

Ha szépségszalon, akkor nem ismerek kompromisszumot. Ezért, ha megengeded, akkor leírnám azokat a szempontokat, ami alapján kozmetikust választanék magamnak.

 1. Legyen végtelenül kedves és előzékeny, ha elmegyek hozzá, azt érezzem, hogy én vagyok a vendég, akinek minden óhaja figyelmet kap.
 2. Legyen jól ápolt és nyugalmat árasztó.szalon_3.jpg
 3. Legyen mindig napra kész.
 4. A kezelés rólam szóljon.
 5. A szalon legyen nyugalmat és biztonságot adó kis sziget.refencia_szalon_2.jpg
 6. Tisztaság mindenek felett a legkisebb szegletben is.
 7. Csak természetes kozmetikummal dolgozzon!
 8. Adjon tanácsot az otthoni szépségápolási rutinomban is.
 9. Legyen finom tea a kezelés végén és ha megéhezek, akkor legyen talonban egy kis keksz. (Látszólag nem tartozik a kozmetikához, de mégis. Mivel ez egy szolgáltatás, így azt gondolom, hogy ennek bőven bele kell férnie, úgyhogy legyen tea és keksz is, ha szükséges.) referenciaszalon_5.jpg
 10. A zene halkan és megnyugtatóan szője át a szalon atmoszféráját.
 11. Az ágy, amire lefekszem legyen makulátlan, ugyanígy a papucs, amibe belebújok, miután a cipőmet levettem.
 12. A kozmetikus tartsa az időt. Ami azt jelenti, hogy pontosan kezdjen és pontosan végezzen.
 13. Már az első érintése legyen felszabadító és jó.
 14. A masszázs legyen feloldó, kisimító, nyugalmat adó.20180603_105738-01.jpeg
 15. A kezelés alatt kerüljek az időtlen térbe és oldódjon ki belőlem minden gond, feszültség.
 16. A kezelés végén érezzem és lássam, hogy megszépültem.
 17. A kozmetikus mindig korrekten előre jelezze az árat, hogy tudjam mennyibe kerül a vége, így a kezelés alatt nem kell azon izgulnom, hogy vajon mennyibe fog ez kerülni nekem.

Feller Adrienne

 

 

komment

Ma Neked írok...

2019. május 05. 09:31 - Feller Adrienne

 

Ma Neked írok,  aki a szíved alatt hordod a kincsed, Neked, aki épp most adtál életet,  Neked, aki éjszaka is felkelsz, hogy tápláld és ringasd, Neked,  aki betegágynál ülsz és remélsz, Neked, aki úgy érzi, semmi sem úgy alakult, ahogy azt korábban hitted, Neked, aki esténként szívből szövi a meséket, Neked, aki érthetetlen módon elvesztetted őt, Neked, aki földöntúli boldogságban éli meg, hogy édesanya,  Neked, akit már nagymamának szólítanak, Neked, akit soha senki nem szólított anyának, helyette voltál megannyi embernek anyja, Neked, aki a legnagyobb félelem közepén értetted meg, hogy nem félhetsz, mert körülötted a többiek még jobban félnek, ezért most erősnek kell lenned, Neked, aki bíztat, Neked, aki tanít, okít, elfogad, békít, Neked, aki nem hétszer, de hetvenhétszer mondtad ki türelmesen, kedvesen, haragosan, ordítva, de mindig féltőn és szeretettel, hogy erre, ne arra, Neked, aki pont most nézel a tükörbe és tűnődsz el azon, hogy hova lettek az elmúlt évek, Neked, aki most látja meg magában egykori szépségét, Neked, aki most tudta meg, hogy élet dobog a szíve alatt, pedig már nem várta, Neked, aki soha nem kérdezi miért, csak teszi a dolgát, Neked, aki egyedül növeled, Neked, aki pont most csaptad be az ajtót, mert úgy érzed mindennek vége, Neked, aki hisz, bízik, bíztat és erőt ad, Neked, aki éjjel sír, mert nappal senki sem láthatja, Neked, aki bármilyen nehéz, minden helyzetben a legjobbat adja, Neked, aki tölgyfaként áll és hagyja, hogy a többiek rátámaszkodjanak, Neked, aki mindig mosolyog, pedig belül nehéz a szíve, Neked, aki hajnalban kelsz, halkan, lábujjhegyen jársz, hogy őrizd az álmukat, Neked, aki bármilyen reménytelennek tűnik, hiszel a gyógyulásban, Neked, aki imára fonja két kezét és akkor is bízol, amikor már mindenki feladta, Neked írok most.

 nevtelen_terv_2_2.png

Tisztellek Téged és szeretlek. Becsüllek mindenért, amit teszel. Végtelen jóságodnak van értelme és értéke.
A csendességeddel tanítasz a legtöbbet. Fontos a léted!

Erősítsen meg Téged a SZERETET és oldjon le rólad minden félelmet, fájdalmat, minden kétséget, megfelelést. Helyette adjon Neked békét, megértést, elfogadást, megbocsátást, s láthatatlan szárnyakat, hogy megérezd a benned lévő szabad Én-t, megélhesd a rendkívüliséged és kiáraszthasd a benned lévő szépséget.

Jóságodat ezerszer hálálja meg az ÉLET.

Isten éltessen Téged, Isten éltessen ÉLET!

 

Feller Adrienne

komment
süti beállítások módosítása
Feller Adrienne blogja