Miben jeleskedik egy ADRIENNE FELLER PROFESSZIONÁLIS SZÉPSÉGTERAPEUTA?

2019. május 31. 14:00 - Feller Adrienne

Régóta megfogalmazódott már bennem, hogy a szépség a bennünk megteremtődött harmónia külső tükröződése. A teljes Adrienne Feller metódust ebből a kiindulási pontból építettem fel. Az Adrienne Feller szépségakadémia képzésein a hallgatók olyan elméleti és gyakorlati ismereteket sajátítanak el, melyek alkalmazásával egyénre szabottan képesek a vendégeik bőrét szépíteni, és a harmonikus működés irányába mozdítani.

_kezeles_palcaval.png

 A szépség a fizikai egészség és a lelki egyensúly megnyilvánulása. Éppen ezért az ADRIENNE FELLER szépségmetódus éppúgy kiemelt figyelmet fordít a bőrápolásban alkalmazott természetes anyagokra, mint a szalonkezelés során alkalmazott technikákra, melyek segítségével az egyensúlyi állapot megteremthető.

 Az Adrienne Feller szépségterapeuták képzése során nagy hangsúlyt fektetünk mind az elméleti szakmai továbbképzésre, mind pedig a gyakorlati képzésre. Tanfolyamainkon a kezelések minél precízebb elsajátításának koordinálásán felül egy olyan komplex szemléletmód átadását is biztosítjuk, melynek köszönhetően hallgatóink a bőr kezelésében holisztikus nézőpontokat is figyelembe vesznek.

 Az ADRIENNE FELLER PROFESSZIONÁLIS SZÉPSÉGTERAPEUTÁK kiváló szakemberek, akik olyan kezelési technikákat ismernek és alkalmaznak, melyekkel a legkitűnőbb egyénre szabott kezelést nyújtják. Egy ADRIENNE FELLER kezelésben egyszerre szépül meg a bőröd és szabadul fel a lelked. Egyszerre éled meg a végtelen nyugalmat és az energiák felszabadulását.

copy_of_sajtoanyag.png

Bármelyik Adrienne Feller kezelést is válaszd, az alkalmazott technikák és hatóanyagok nem csak a bőr szépülését garantálják, de azt is, hogy lélekben megújulva, új inspirációkkal gazdagodsz. Különleges élmény megtapasztalni a finom érintés, az organikus, tiszta hatóanyagok, a léleksimító illatok egymásba olvadását. Az Adrienne Feller professzionális szépségterapeutáknál elérhető kezeléseket jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik valami egészen különlegesre vágynak egy kozmetikai kezelés során.

Feller Adrienne

 

komment

Hogyan válassz kozmetikust?

2019. május 24. 15:42 - Feller Adrienne

Életem egyik kiváltságának tartom, hogy nagyon korán megtaláltam azt a munkát, amit szenvedéllyel, inspirációval tudtam végezni, amiben ki tudtam teljesedni és ami naponta adott újabb és újabb lehetőséget arra, hogy emberekkel találkozzak, megismerkedjek és valójában fel sem tűnt, hogy én közben dolgozom, mert öröm volt minden pillanat, minden együttlét.  

Alma materem nem csak kiváló tudást, de szakmai alázatot, ezáltal kiváló alapot adott. Szigorú rendje mindenre kiterjedt. Emlékszem, amikor azt mondta a tanárunk, hogy a szép kozmetika egyik legfontosabb pontja a mosdó. refencia_szalon.jpgAnnak mindig tisztának és kellemesnek kell lennie, mert a vendég ott fogja megszavazni, vagy elvenni tőlünk a bizalmat. Megjelenésünk minden nap ellenőrizve volt, a szakmai tudásunkról hetente adtunk számot. Az oktatás mindenre kiterjedt. Szigorú volt, így sejtenként épített fel. Emlékszem, hogy bontottam szárnyat szinte napról napra, ahogy egyik másik kihívásnak megfelelve haladtam előre.

Ha szépségszalon, akkor nem ismerek kompromisszumot. Ezért, ha megengeded, akkor leírnám azokat a szempontokat, ami alapján kozmetikust választanék magamnak.

 1. Legyen végtelenül kedves és előzékeny, ha elmegyek hozzá, azt érezzem, hogy én vagyok a vendég, akinek minden óhaja figyelmet kap.
 2. Legyen jól ápolt és nyugalmat árasztó.szalon_3.jpg
 3. Legyen mindig napra kész.
 4. A kezelés rólam szóljon.
 5. A szalon legyen nyugalmat és biztonságot adó kis sziget.refencia_szalon_2.jpg
 6. Tisztaság mindenek felett a legkisebb szegletben is.
 7. Csak természetes kozmetikummal dolgozzon!
 8. Adjon tanácsot az otthoni szépségápolási rutinomban is.
 9. Legyen finom tea a kezelés végén és ha megéhezek, akkor legyen talonban egy kis keksz. (Látszólag nem tartozik a kozmetikához, de mégis. Mivel ez egy szolgáltatás, így azt gondolom, hogy ennek bőven bele kell férnie, úgyhogy legyen tea és keksz is, ha szükséges.) referenciaszalon_5.jpg
 10. A zene halkan és megnyugtatóan szője át a szalon atmoszféráját.
 11. Az ágy, amire lefekszem legyen makulátlan, ugyanígy a papucs, amibe belebújok, miután a cipőmet levettem.
 12. A kozmetikus tartsa az időt. Ami azt jelenti, hogy pontosan kezdjen és pontosan végezzen.
 13. Már az első érintése legyen felszabadító és jó.
 14. A masszázs legyen feloldó, kisimító, nyugalmat adó.20180603_105738-01.jpeg
 15. A kezelés alatt kerüljek az időtlen térbe és oldódjon ki belőlem minden gond, feszültség.
 16. A kezelés végén érezzem és lássam, hogy megszépültem.
 17. A kozmetikus mindig korrekten előre jelezze az árat, hogy tudjam mennyibe kerül a vége, így a kezelés alatt nem kell azon izgulnom, hogy vajon mennyibe fog ez kerülni nekem.

Feller Adrienne

 

 

komment

Ma Neked írok...

2019. május 05. 09:31 - Feller Adrienne

 

Ma Neked írok,  aki a szíved alatt hordod a kincsed, Neked, aki épp most adtál életet,  Neked, aki éjszaka is felkelsz, hogy tápláld és ringasd, Neked,  aki betegágynál ülsz és remélsz, Neked, aki úgy érzi, semmi sem úgy alakult, ahogy azt korábban hitted, Neked, aki esténként szívből szövi a meséket, Neked, aki érthetetlen módon elvesztetted őt, Neked, aki földöntúli boldogságban éli meg, hogy édesanya,  Neked, akit már nagymamának szólítanak, Neked, akit soha senki nem szólított anyának, helyette voltál megannyi embernek anyja, Neked, aki a legnagyobb félelem közepén értetted meg, hogy nem félhetsz, mert körülötted a többiek még jobban félnek, ezért most erősnek kell lenned, Neked, aki bíztat, Neked, aki tanít, okít, elfogad, békít, Neked, aki nem hétszer, de hetvenhétszer mondtad ki türelmesen, kedvesen, haragosan, ordítva, de mindig féltőn és szeretettel, hogy erre, ne arra, Neked, aki pont most nézel a tükörbe és tűnődsz el azon, hogy hova lettek az elmúlt évek, Neked, aki most látja meg magában egykori szépségét, Neked, aki most tudta meg, hogy élet dobog a szíve alatt, pedig már nem várta, Neked, aki soha nem kérdezi miért, csak teszi a dolgát, Neked, aki egyedül növeled, Neked, aki pont most csaptad be az ajtót, mert úgy érzed mindennek vége, Neked, aki hisz, bízik, bíztat és erőt ad, Neked, aki éjjel sír, mert nappal senki sem láthatja, Neked, aki bármilyen nehéz, minden helyzetben a legjobbat adja, Neked, aki tölgyfaként áll és hagyja, hogy a többiek rátámaszkodjanak, Neked, aki mindig mosolyog, pedig belül nehéz a szíve, Neked, aki hajnalban kelsz, halkan, lábujjhegyen jársz, hogy őrizd az álmukat, Neked, aki bármilyen reménytelennek tűnik, hiszel a gyógyulásban, Neked, aki imára fonja két kezét és akkor is bízol, amikor már mindenki feladta, Neked írok most.

 nevtelen_terv_2_2.png

Tisztellek Téged és szeretlek. Becsüllek mindenért, amit teszel. Végtelen jóságodnak van értelme és értéke.
A csendességeddel tanítasz a legtöbbet. Fontos a léted!

Erősítsen meg Téged a SZERETET és oldjon le rólad minden félelmet, fájdalmat, minden kétséget, megfelelést. Helyette adjon Neked békét, megértést, elfogadást, megbocsátást, s láthatatlan szárnyakat, hogy megérezd a benned lévő szabad Én-t, megélhesd a rendkívüliséged és kiáraszthasd a benned lévő szépséget.

Jóságodat ezerszer hálálja meg az ÉLET.

Isten éltessen Téged, Isten éltessen ÉLET!

 

Feller Adrienne

komment

Böjt az új koordináták meghatározásához

2019. március 14. 14:40 - Feller Adrienne

A böjt az az időszak, amikor az ember visszafog az amúgy megszokott hétköznapi tempójából, táplálkozásából és a figyelmét saját belső személyes fejlődése felé irányítja.

A böjt nagyon intim dolog. Erről alapjáraton az ember nem beszél senkivel és nem kérkedik. A böjt alatt az ember szerényebben éli az életét és szolidabban táplálkozik. A böjt az elmélyülésről, a belső csend megtalálásáról szól.

Böjtölni sokféleképpen lehet. A lényeg, hogy magadra szabd és olyan célokat tűzz ki, amit aztán el is tudsz végezni.

untitled_design_15.png

Immáron 13 éve böjtölök évente kétszer. A tavaszi böjt számít nálam a legnagyobb böjtnek, amit hosszan vezetek fel és a közepén léböjtöt tartok. Sokáig azt gondoltam, hogy csak a léböjt az, amit érdemes csinálni, azonban mára már ez a nézetem teljesen megváltozott. Ugyanis a léböjt mellett kiváló hatást érzékeltem, nem csak a magam, de mások életében is a barna rizs kúrának, a gersli, de akár a zabkása kúrának is. Valójában a visszafogottság és az egyszerűség a lényeg és az, hogy értelmes, éltető, tisztító hatású étel kerüljön a szervezetbe.

A mai ember számára, aki naponta többször eszik és közben pedig nassol, megváltás, ha a táplálkozása napi háromra, netán kettőre redukálódik. A szervezetünk ahogy kicsit békén van hagyva, azonnal elkezdi saját magát regenerálni. Csodálatos módon működünk, csak nincs ideje a szervezetünknek mindezt megélni, hiszen állandóan emészt.

Illóolajok és a böjt

A szervezet megtisztulását szépen lehet támogatni az illóolajokkal.

Testbedörzsöléssel  Aromazen Aminea- vagy Salvia testolajjal és fürdőkkel Traveller Kék esszencia, Fehér esszencia vagy Fény esszencia használatával. A testbedörzsölést reggel és este érdemes elvégezni, miután száraz kefével átdörzsöltük a testünket, ezzel is serkentve a keringést, ezáltal a méregtelenítést. A fürdőhöz pedig minden esetben használjunk tengeri sót vagy szódabikarbónát (két evőkanálnyit) és legalább 20 percig élvezzük áldásos hatását.

Párologtatásra is használjuk az illóolajokat, hogy a tér is minket gyógyítson. Használhatjuk a Panarom Ambiance Provencale és a Meditation illóolaj keverékeket, de akár a Tavaszi szelet is. Mindhárom hordozza magában a megújulás és az elmélyülés erejét.

 A böjt nem lenne böjt, ha csak a táplálkozásról szólna. A böjt szerves részét képezi az elcsendesedés is. Ilyenkor törekedjünk arra, hogy több figyelmet fordítsunk a belső csend megtalálására. Meditáció, ima vagy egyszerűen csak csend formájában. Ez azért fontos, mert a böjt során ahogy tisztul a szervezet, egyre inkább tisztul a tudat is. Így fontos gondolatok kerülhetnek felszínre. Olyan gondolatok, melyek segítenek megtalálni a fókuszt, elválasztani a lényegest a lényegtelentől, egyszerűen segítik a lényeglátást. Segítik az új koordináták meghatározását.

nevtelen_terv_4.png

komment

Kinek a bőre?

2019. március 04. 14:16 - Feller Adrienne

A Te bőrödről van szó. A Te egészségedről. A bőröd mindent tükröz. Azt is, ami pillanatnyilag hatással van Rád, de azt is, ami már hosszú ideje az egyensúlyoddal packázik. A bőr tükör.

Tapasztalatom szerint az emberek nem törődnek kellően a bőrükkel. Nem azt akarom mondani, hogy nem vesznek maguknak testápolót, arckrémet, tusfürdőt vagy egyéb más kencét, de nagyon kevesen tudatosak a bőrükkel kapcsolatban. A tudatosság a bőrrel azt jelenti, hogy tudatában vagyok annak, hogy a bőrömre rákerülő anyagok hatást gyakorolnak az egész szervezetemre. Valójában az emberek többsége úgy gondol a bőrére, mint egy esőköpenyre, amit rátesz, az pillanatnyilag rajta van, de este jó esetben lemosva olyan, mintha sosem került volna rá. El kell mondjam, hogy ez nem így van. A bőrön keresztül sok olyan dolog felszívódik, ami károsíthatja a májat, megzavarhatja a hormonegyensúlyt és más egyéb negatív hatást gyakorolhat a szervezetre. Gondolok itt a különböző kemikáliákra vagy a tartósítószerekre, melyek garantálják a végeláthatatlan tartósságát a terméknek, de mi történik velünk, a mi szervezetünkkel? Mi lesz a gyermekkel, aki az anyjában növekszik és már sejtméretében találkozik a sok kémiai anyaggal?

A tények azt mutatják, hogy a szintetikus mosóporok, kozmetikumok, élelmiszerek hosszútávú hatása nem kedvező. Allergiát, ekcémát vagy egyéb más elváltozást okozhatnak.

A magyar nyelv szerint a bőrt tápláljuk. Tehát a nyelvünk is rámutat, hogy etetjük. Ezért fontos, hogy olyan kozmetikumot használj, ami élő, energiát adó anyagokból készül. Élőt az élőnek!

Bőrünk ápolása kiváló út saját önbecsülésünk megerősítéséhez. 

Ahogy telnek az évek, ahogy egyre több ember életét van szerencsém megismerni, értem meg, hogy a bőrünkkel való kapcsolódás milyen fontos dolog. Ide tartozik az, hogy hagyjuk magunkat kényeztetni egy jó masszázzsal, vagy a mindennapjaink rutinjába beletartozik, hogy magunkat is kényeztetjük egy illóolajos fürdővel, átolajozzuk a testünket és puha krémekkel masszírozzuk át az arcunkat minden reggel, arcolajjal minden este.

adri_olajoz.png Ha úgy gondolod, hogy ez túlzás, kérlek figyelj egy pillanatra rám.

Te, mint nő, mint családanya, mint nagymama utat mutatsz a többi, körülötted élő nőknek. A magadra fordított idő nem túlzás, ahhoz képest, hogy utána több órában másokat töltesz. Ne feledd, csak abból tudsz adni, amiből több van, máskülönben lefogysz. Nekünk nőknek, bár akárhány évesek is vagyunk, ragyognunk kell. Kimondva, kimondatlanul valahogy ezt várja tőlünk a világ, és valljuk be őszintén mi magunk is hálával tekintünk magunkra, ha egy ragyogó szempár tekint vissza ránk a tükörből. Ezt azonban minden nap meg kell teremteni. Ezért inspirállak arra, hogy törődj a bőröddel, ezáltal a lelkeddel naponta. A szépség a belső harmóniánk külső tükröződése. A harmónia elérése pedig nyilvánvalóan több szálon történik. A szépséget több módon vesszük magunkhoz. Zene, természet, finom étel, jóság, önfeláldozás, alkotás és a szépségünk napi ápolása. Ha abba gondolsz bele, hogy sokáig fogunk élni (márpedig nagy esély van erre), akkor nem mondhatsz le magadról csak azért, mert elmúltál negyven, ötven, hatvan, hetven, akár kilencven. Nőnek születtél, növekedést adsz a világnak. A szépségeddel inspirálsz, a tekinteteddel biztatsz, másokat építesz, ezáltal szépítesz. Ehhez sok energiára van szükséged.

Ápold, ringasd magad, hosszan őrizd meg a szépséged, mert a szépség valóban kortalan.

Feller Adrienne

adri_kremez.png

 

komment

Azt kérdezte: „Hogyan tudom kényeztetni magam?”

2018. november 17. 10:17 - Feller Adrienne

blog1.png

„Tudod én mindig háttérbe kerülök a magam részéről. Mindenki más kényelme fontosabb, mint az enyém. Mindenki érdeke előrébb való. A gyerekek, a férjem, a család mindent megkap, én pedig ott vagyok a sor végén. Pedig fáj mindenem és ami mostanában foglalkoztat, az a korom. Szeretnék megőrizni a lehető legtöbbet magamból, a valódi lényemből. A lendületemből, a lelkesedésemből és a vitalitásomból. Szeretnék sokáig szép maradni. Vagy ez túlzó kérés szerinted? Az anyámtól sosem tanultam meg, hogy milyen magamra figyelni.”

Tovább
komment

6 biztos tipp, hogy a bőröd szép és rugalmas legyen

2018. szeptember 07. 15:58 - Feller Adrienne

A bőrünk teljes mértékben tükrözi a bennünk zajló történeteket. Mind a fizikai, mind pedig a lelki folyamatokat. Meglátszik rajta az előző esti kései fekvés, de a hosszantartó problémák is.

rugalmas_bor_adrienne.png

A szép bőrnek több titka is van.  A jó emésztés, a megfelelő mozgás, a kiegyensúlyozott táplálkozás és a gondos bőrápolás.  Ezért csokorba szedtem néhány dolgot, ami segít abban, hogy a bőröd gyönyörű legyen.

 1. Reggel felkelés előtt 8 csepp Narancs esszenciával masszírozd át a hasadat az óramutató járásának megfelelően. A narancs esszenciában olyan illóolajok vannak, melyek jótékonyan segítik az emésztésedet és a salakanyagoktól való megszabadulást is támogatják.

  narancs_traveller.png
 2. A reggelt mindig kezd egy pohár meleg vízzel. Tehetsz bele citromot vagy lime-ot, ha jól esik. Ezzel szépen beindítod az emésztésedet.  Egyrészről hidratálod a beleidet, másrészről pedig feléleszted az emésztés tüzét, harmadrészről pedig segíted a belek tisztulását.
 3. Minden reggel fogyassz el egy teáskanál olajat!  Ez lehet olívaolaj, búzacsíraolaj, kókuszolaj, lenmagolaj, csipkebogyóolaj, vagy mindezek keveréke. Mindegyik olaj valamiben kiváló, így mindegyik csak hasznodra válik majd.
 4. Mindennap mozogj legalább fél órát. Bármit. Séta, futás, jóga, tánc, gimnasztika. A lényeg a mozgáson van. Én azért szeretem a sétát, mert összeköt a természettel, a jógát pedig azért, mert minden testrészemet kilazítja és mint ilyen feloldja a blokkokat. A testünk energiákat is keringtet, amelynek optimális áramlásához feszültségmentes övezet szükséges.  
 5. Meditálj. Ez azért fontos, hogy ne vidd magaddal tovább a zűrzavart, ami esetleg tegnapról fent maradt. Szóval minden nap helyezd magad a null pontra. A béke helyére.
 6. Használj Arcolajat. Amit magadra kensz, az felszívódik és a részeddé válik. Mint ilyen, az arcolajok igazi kuriózumok a szépségápolás palettáján. Tudom, hogy sokan még idegenkednek tőle, de hidd el az arcolajnál nincs jobb a bőrödnek. Az arcolajban benne van minden, amire a bőröd, a bőrsejtjeid vágynak.

Egyet ne feledj! Az öregedés folyamatát sokkal egyszerűbb lassítani, mint visszafordítani. Őszinte szívvel mondhatom, hogy az Arcolajok/Testolajoknál nincs üdítőbb, megtartóbb, regenerálóbb a bőröd számára. Az Arcolajat pedig minden nap kétszer használd! Tonizálj előtte permettel majd pár csepp olaj, amit szépen bemasszírozol az arcodba. Ezután jöhet a nappali vagy az éjszakai krém.

komment

Kezdődik az iskola!

2018. augusztus 24. 16:39 - Feller Adrienne

Bár az én fiam nemigen akar róla még hallani sem, de rohamosan közeledik a pillanat, hogy az iskolák kitárják kapuikat és várják gyermekeinket.

Ha most megy először a gyerek iskolába, akkor biztos vagyok benne, hogy a kíváncsiságon túl izgalom is van benned. Hidd el, ez így természetes. A lányomnál nem izgultam annyira, mint a fiamnál, nyilván fiatalkoromból adódóan. Izgalmas az biztos. Milyen lesz a tanító, az osztálytársak, a szülők. Hogy fogadja majd a gyerek a közösséget. Ezer meg ezer kérdés.

img_7660.jpg

Amiért írok most, mert van néhány tippem, amivel meg tudjátok könnyíteni mind a saját, mind pedig a gyerek életét az iskola kezdés előtt, alatt. Szóval jöjjön most néhány aromás tipp erre az időszakra, meg úgy egyáltalán.

A Fény esszencia kiváló arra, hogy erősítsd a gyereket.

Mondja ki, hogy „Bízom magamban, szeretem magam, erős vagyok és humoros.” Ez persze csak tipp, bármilyen megerősítő mondatot elmondhattok együtt, ami pont erősítőleg hat a gyermekedre, majd szagolja meg az illatot. Ezt ismételje el legalább háromszor egymás után. Így lehet pozitív mintákat erősen rögzíteni, ha illatot is adunk mellé. A Fény esszencia pedig egy nagyon harmonikus illat, amit általában szeretnek az emberek. Ezt a rituálét ismételd meg naponta háromszor 21 napon át. Ezután, ha bármikor megszagolja ezt az illatot a gyerek, mindig ez a megerősítés tölti be a lelkét, akkor is, ha nem mondja hozzá a megerősítő mondatokat.

Ugyanezt Te is megteheted. Elmondod a megerősítő mondatokat, minden nap ugyanazt és mélyen belélegzed az illatot.

Ha hajlamos a gyermek a hasfájásra, vagy a fejfájásra, akkor javaslom a Narancs esszenciát. Ez egy olyan keverék, ami görcsoldó hatású illóolajokból készült és, mint ilyen alkalmas arra, hogy mindenféle görcsöt oldjon. Reggel felkelés előtt 6 csepp olajjal masszírozd át a pocakot az óramutató járásának megfelelően. A lényeg itt kezedben van. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy ahogy Te legbelül vagy, olyan energiát közvetítesz a kezeiddel. Tehát elég fontos, hogy nyugodt legyél, ha gyermek pocakját meg szereretnéd masszírozni. Ezt a masszázs magadon is elvégezheted reggelente felkelés előtt, csak akkor 8-10 csepp olajat használj. Ne feledd a jó emésztés az egészség alapja.

Citrom illóolajat javaslok minden osztályterembe, de az óvodákba is párologtatni, ha nyitottak rá. Miért pont citromot? Mert a citrom nem megosztó. Kedves, üde, barátságos illat. Ezen felül pedig nagyon jól fertőtleníti a teret a különböző kórokozóktól. Ez majd inkább ősszel lesz érdekes, de addig pedig jó hangulatot teremt az osztályközösség számára.

Persze az Ambiance provance is kiváló, mert nagyon jól élénkíti a gondolkodást és ugyanúgy fertőtlenítő jellegű, de ez az illat összetettsége miatt már inkább azoknak való, akik már nyitottabbak a természetes illatok felé. Lehet megosztó.

Bárhogy is van, jó dolog lenne, ha illóolaj párologna minden osztályteremben. Bár sokan aggódnak miatta, hogy allergiát előidéző, bevallom nagyon ritka, hogy valaki allergiás lenne a tiszta illóolajra, ami a térben finoman párolog.

Előnye az osztályteremben való párologtatásnak:

 • Fertőtleníti a teret
 • Ad egy kellemes hangulatot a térnek
 • A légtérből a tüdőbe kerülve erősíti az immunrendszert
 • Oldja a szorongást
 • Kommunikatívabbá teszi az embereket
 • Nyugtatólag hat az idegrendszerre
 • Otthonossá teszi az osztálytermet

 

 

komment

Hogyan birkózzunk meg a nyári forrósággal

2018. augusztus 06. 10:17 - Feller Adrienne

tuzo_nap.png

Bevallom nehezen viselem a nyári forróságot. Főleg a városban, ahol még az aszfaltról is ömlik a meleg. A körülményeimet rontja, hogy a légkondicionálót sem kedvelem annyira. Összeírtam néhány általam bevált praktikát, amivel könnyítem az életem.

Tovább
komment

Nyári szépségápolás okosan

2018. július 20. 15:09 - Feller Adrienne

5.png

Nyáron másképpen kell gondolkodnod a bőrápolásról.

A bőrödnek pont az esik jól, ami a testednek. Amíg télen inkább melegítő ételek, nyáron inkább hűsítő, hidratáló ételek kellenek. Télen yang ételek, nyáron yin ételek. A yin étel hidratáló, hűvös, könnyű. Pont ilyen termékek kellenek nyáron a bőrnek is. Sok nedvesség, hűsítő, könnyű.

Tovább
komment

12 tipp, hogy hogyan napozz okosan!

2018. július 06. 11:48 - Feller Adrienne

sunsol2.png

A napfürdő elengedhetetlen része az egészséges életnek. A szervezet a napfény segítségével szintetizálja a D-vitamint, melynek hiánya sok betegség előfutára. Amerikai kutatók egy csoportja még arra is rámutatott, hogy lehetséges összefüggés a daganatos betegségek és a D-vitamin hiánya között.

Mindenesetre nap csodákra képes. A lelket felvidítja és eloszlatja a kételyt. A már népbetegséggé vált depresszióra is a legjobb gyógyír. A libidó növelésének is az egyik legjobb varázsszere. A pikkelysömört pedig a kúraszerű napfürdő nagyon hatékonyan gyógyítja.

Tovább
komment

A lélek gyümölcse

2018. június 21. 15:42 - Feller Adrienne

Minden oklevélátadó egy újabb lépcsőfok. Sőt, nem is fok, sokkal inkább egy lépcsőforduló. Itt meg kell állni. Vissza kell tekinteni. Rá kell nézni. Körbe kell nézni.  Szemébe kell nézni. Mélyen.

Valami megfoghatatlan történik. „Ezeknek az embereknek pont az a fontos, ami neked.” -mondom magamban. Segíteni. Jelen lenni. Tenni. Jobbá tenni. Befut a szemembe a könny és megint zavarban vagyok. Nézem az arcokat, nézlek Téged. Látom a hálát a szemedben, ebben is közösen érzünk. Én is hálás vagyok neked. És persze az Égnek, Neked Istenem, hogy olyan dolgot tehetek, amit szeretek. Ki gondolta volna, hogy egyszer már túl a derekán, itt állok és ránézhetek a közös szövetségünk földi gyümölcsére. Ennyi lelkes ember, ennyi erőtől duzzadó szív, ami IGENT mond ma az életre, teljes lélekkel és örömmel. Ez a Te műved, én itt csak helyet adok az egésznek.  

Köszönöm Nektek, legfőképpen a bizalmat, aztán a hitet, a lelkesedést, a kitartást és a jelenlétet. Aztán köszönöm azoknak is, akik úgy teszik a dolgukat mellettem, hogy nem is látszanak. Láthatatlanul virág kerül az asztalra, gyümölcs a tálba, citromkarikák feszülnek a kancsóban és izgatottan várják az illatos, finom friss vizet, hogy lebeghessenek rajta. Köszönöm a gondossággal megsütött süteményeket és azt a sok szeretetet, amivel mindezt teszitek. Körbenézek. Virág mindenhol. Szépen terített asztal. Eljött az Ünnep ideje.

nevtelen_terv_3.png

Az öröm belebújt a lelkembe és benne van minden sejtemben.

Szép dallamra játszottunk mi itt együtt és szépet ünnepeltünk.

 

Isten áldjon Titeket drága Tanítványaink és Isten áldjon Benneteket drága barátaim, akik nem is munkatársaim, sokkal többek vagytok, a családom. Köszönet értetek.

 

 

Feller Adrienne

 

komment

Csacsogós csajos kiruccanás

2018. június 04. 15:00 - Feller Adrienne

Már rég feladtam azt az igényemet, hogy stressz nélküli életet éljek. Mert egyszerűen lehetetlen. Leteszem az egyiket és már jön a másik. Gond az mindig van. :) Cégvezetés, kamasz gyerek és még sorolhatnám, az amúgy szórakoztató életem izgalmas részleteit. Így rájöttem a nagy megoldásra. Ha nem tudom csökkenteni a stresszt, akkor valami mást kell tennem. Be kell iktatnom a napba rövidebb jó és békét hozó, örömöt adó pillanatokat, perceket, órákat. Hogy megszakítsa a megfeszítettséget és jó ritmust adjon a létnek. Ilyen egy finom tea szép kancsóból, szép csészével. De ilyen csak úgy merengeni a léten. Vagy egy kocka finom csokoládé, feltétlen úgy, hogy megosztva mással... Jógáról már írtam, séta, masszázs, Fény esszencia belélegzése... És kell, hogy legyen hosszabb lélegzetvételű örömforrás is. Mondjuk egy kis kiruccanás. Igen, igen! Kiruccanás. Persze a családdal is jó, de most nem erről írnék, hanem arról, hogy kiruccanni a legjobb barátnőddel, együtt elmélkedni az életen, nevetni, fagyizni, mezítláb sétálni a fűben, együtt kémlelni az eget, együtt enni és együtt olvasni verset. Újra együtt lenni gyereknek.

img_9840.JPG

Tovább
komment

Új ADRIENNE FELLER referenciaszalon nyílt!

2018. május 28. 11:08 - Feller Adrienne

Azért ez nagyon nagy dolog... hogy megnyílt egy újabb ADRIENNE FELLER referenciaszalon. Tudod nekem ez az egész egy szerelem, szenvedély és elhivatottság.

Mikor beléptem Szilvi szalonjába, megérintődtem. Megannyi emlékkép áradt elő a múltból. Visszahuppantam az első szalonomba, amit Stockholmban nyitottam. Majd harminc éve már.  Majd a másodikba, ami már itthon volt a Római fürdőn, ahol felnőttem. Azt a szalont szerettem a legjobban. Körbeölelték a fák és csendes volt, csak a rigók dalolgatása színezte a csendet. A bútorzat fehér, de a kanapé és a fotelok antik bútorok voltak. Egy igazi szalon volt. Elegáns és otthonos egyben. Elnézem Szilvi szalonját és felismerni vélem azokat a jegyeket, amelyek az én szalonomban is jelen voltak.

bp.png

Tovább
komment

IllóOLAJ - Cseppnyi varázslat

2018. április 13. 16:21 - Feller Adrienne

Az illóolaj a növény számára egy természetes immunválasz, segítségével elpusztítja az őt megtámadó baktériumokat, vírusokat és más egyéb kórokozókat. Ez az aromás vegyület kommunikációs eszköz is, mert a növények általuk tudnak egymásnak üzenetet küldeni.

blog2.png

Tovább
komment

15 hatékony megoldás fejfájásra

2018. április 07. 15:14 - Feller Adrienne

Világ életemben fejfájós voltam. Így elég közelről ismerem ezt a problémát. Az elmúlt évtizedek alatt kipróbáltam már minden lehető megoldást, hogy enyhítsem a fájdalmam. Most ezt az összegzést adnám át Neked, mert, ha Te is ezzel a problémával küzdesz, akkor talán jól jönnek a tippjeim.

1.png

Tovább
komment

Húsvétot ünnepeljük!

2018. március 29. 10:28 - Feller Adrienne

A húsvét üzenete húsbavágóan aktuális.

Aki érti, az nem adja át magát az éjszakának. Az mindennap újjáéleszti magában a reményt és újra gyújtja a Fényt. Önmagunkat legyőzni, a saját sötétségünkön úrrá lenni, a régi mintákat következetességgel és irgalommal átírni magunkban, a legnagyobb dolog. Bárhova is születtünk, azért születtünk, hogy építsünk, hogy a világot szebbé teremtsük. Nem magunkért, mindenkiért. Bármit is sugall a világ, egymásért születtünk. Mert nem csak a vérbeli testvérnek vagyunk testvérei, hanem egymásnak is. Nem hihetjük, hogy a küzdelmeink hiábavalóak. Minden nehézséggel teli út után ott a felismerés és a lehetőség, hogy onnantól jobb emberré váljunk.

„Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. Mert az Isten nem azért küldte el a Fiút a világba, hogy elítélje a világot, hanem hogy üdvözüljön a világ általa.”
János Evangéliuma 3,16-17

nevtelen_terv_8.png

Tovább
komment

7 ok a böjtre

2018. március 16. 17:00 - Feller Adrienne

A böjt azt jelenti, hogy visszafogottan, vagy egyáltalán nem étkezik az ember egy vagy több napon át. A böjt kultúrája messzire tekint vissza. Régen az emberek általában vallási okokból böjtöltek, hogy közelebb kerüljenek Istenhez, ezáltal önmagukhoz.

nevtelen_terv_4.png

Tovább
komment

A gyömbér karcsúsít!

2018. március 03. 11:10 - Feller Adrienne

A gyömbér karcsúsít, az illóolajok pedig erősítenek és boldoggá tesznek!

A gyömbér évezredes sikertörténetre tekint vissza. Használták már a görögök, a rómaiak, a perszák, az arabok és a kínaiak is.

A gyömbér a gyógyhatását a benne lévő gingerol, shogaol, paradol és zingerone-nak köszönheti. Ezek közül talán a legjelentősebb a gingerol, ami kiváló gyulladáscsökkentő, vírusölő, fájdalomcsillapító és tapasztalatok azt mutatják, hogy támogatja az anyagcserét, ezáltal karcsúsító hatású. Jótékony tulajdonságainak köszönhetően enyhíti a változókori tüneteket, csökkenti az izom, ízületi, reumás fájdalmakat. Megszünteti a menstruációs görcsöket és enyhíti a szorongást.

Annyi, de annyi jó tulajdonságát tartják számon, hogy felsorolni is nehéz lenne. Mindez két dolog miatt jutott eszembe. Az egyik, hogy már bőven benne vagyunk a böjti időszakban, így a gyömbér teát javasolnám, mint méregtelenítő és energetizáló ital. Illetve itt tombol körülöttünk az influenza, amelyet szintén kivédhetsz gyömbérből és illóolajokból készült teafőzettel.

Álljon itt néhány varázslatos recept a gyömbérrel

adrienne_foz1.png

Tovább
komment
süti beállítások módosítása
Feller Adrienne blogja